MedWatch

Græsk krise har kostet Novo dyrt

Danske medicinalvirksomheder har haft over 700 mio. kroner ude at svømme i Grækenland på grund af krisen. I dag er mange af pengene tabt.

Det græske samfunds afgrundsdybe gældsproblemer har ikke kun ramt den græske befolkning og internationale kreditorer. Også danske medicinalvirksomheder har tabt millioner af kroner på krisen, der stadigvæk truer med at kaste middelhavslandet ud i en statsbankerot.

Fra 2005 og frem får de offentlige græske hospitaler sværere og sværere ved at betale regningerne til leverandørerne. I 2009 er problemerne så voldsomme, at det skønnes, at de græske sundhedsmyndigheder har ubetalt gæld for helt op til 50 milliarder kroner.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier