MedWatch

Novo Nordisk taber sag i USA's højesteret til Caraco

Alt andet lige betyder kendelsen, at der er en lidt større sandsynlighed for, at diabetes-pillen Prandin får kopikonkurrence inden patentudløbet i 2018, siger Novo Nordisks kommunikationsdirektør.

Foto: Novo Nordisk / PR

Den amerikanske højesteret har omstødt en kendelse, som retsinstansen "US Court of Appeals for the Federal Circuit" afsagde i april 2010. Det oplyser Novo Nordisk

Den kendelse medførte, at den generiske lægemiddelproducent Caraco Pharmaceutical ikke kunne forfølge en ændring af Novo Nordisks patentanmeldelse vedrørende kombinationsanvendelsen af repaglinid og metformin til behandling af type 2-diabetes, forklarer Novo Nordisk.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægge 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Overvældende flertal blåstempler nye EMA-beføjelser

Europa-Parlamentet har, få måneder før de nye opgaver skal varetages, vedtaget stærkere beføjelser til overvågning til EU’s lægemiddelagentur, EMA. Medicinalsektoren skal forberede sig på i udgangspunktet at være uden for døren i arbejdet.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier