MedWatch

Fald i sælgere giver færre vareprøver

MedWatch anbefaler: Mens storsælgende lægemidler mister patent og branchen konsoliderer sig, er faldet af salgsrepræsentanter i USA ledsaget af et kraftigt fald i medicinske vareprøver.

Ifølge tal fra industrien har medicinalvirksomheder skåret kraftig i antallet af salgsrepræsentanter med omkring 30 pct. fra et niveau på 105.000 for fem år siden. Sideløbende med et faldende antal salgsrepræsentanter har også en anden klassisk del af den farmaceutiske markedsføring oplevet tilbagegang - medicinske vareprøver.

 
Lægemiddelproducenternes udgifter til de prøver, som firmarepræsentanterne efterlader i lægens kontor, er faldet med 25 pct. siden 2007, udtaler det globale analysefirma Cegedim Strategic Data, som har overvåget et skiftende felt  på 2300 amerikanske læger som grundlag for deres branchemæssig skøn. I 2007 brugte lægemiddelproducenter næsten 8,4 mia. dollar på medicinske vareprøver. Ifølge det nyeste data, faldt dette tal til 6,3 mia. dollar i 2011. 

Læs hele artiklen fra American Medical News her

Mere fra MedWatch

Novo Nordisk afsætter yderligere en milliard i fabriksbyggeri

Novo Nordisk udvider sidste års kæmpeinvestering på 17 mia. kr. med yderligere en mia. kr. til opførslen af endnu en fabrik i Kalundborg samt udvidelse af to nuværende produktionsanlæg. Omkring 420 nye stillinger ventes nu som samlet resultat.  

Evaxion sikrer sig mulighed for at rejse 100 mio dollar

Biotekselskabet Evaxion Biotech, der arbejder med udviklingen af vacciner og immunterapi baseret på kunstig intelligens, har sikret sig muligheden for at rejse 100 mio. dollar til finansieringen af selskabets drift i tider med uro på de finansielle markeder. Rettidig omhu, lyder det fra den adm. direktør.

CHMP vil fjerne 100 kopi-midler fra det europæiske marked

Efter svindel med kliniske forsøg hos den indiske CRO Synchron Research Service anbefaler lægemiddelkomiteen CHMP under det europæiske lægemiddelagentur at suspendere markedsføringstilladelser til omkring 100 generiske lægemidler på det europæiske marked.

Ny finansdirektør vil skabe forandring hos WSA

Høreapparatkoncernen WS Audiologys nye finansdirektør, Marianne Wiinholt, er den femte af slagsen siden fusionen i starten af 2019, og kun en måned inde i hendes ansættelse varsler hun store strukturelle ændringer. 

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier