MedWatch

Medicinalvirksomheder sagsøges for brug af co-pay-kuponer

MedWatch anbefaler: Forsikringsselskaberne vil ikke finde sig i medicinalselskabernes brug af co-pay-kuponer.

Store medicinalvirksomheder befinder sig midt i en bølge af patentudløb, der truer deres rentabilitet. Grundet de forestående patentudløb, er lægemiddelproducenterne begyndt, at udforske nye muligheder for at presse indtægter ud af de udløbende produkter.

Et af medicinalvirksomhedernes vigtigste værktøjer, er co-pay-kuponer, der er designet til, at lade patienterne få patenterede lægemidler til generiske priser. Desværre for virksomhederne, har en gruppe udbydere af sundhedsforsikringer  sagsøgt dem, i forsøget på stoppe ordningen med co-pay kuponer.

Disse kuponer er blot et af mange kreative værktøjer, som virksomhederne bruger i kampen mod de generiske udfordringer. Betalerne af medicinen håber dog på, at kunne sætte en grænse for virksomhedernes kreative løsninger.

Læs hele artiklen om co-pay-kuponer og de forestående patentudløb her

Mere fra MedWatch

Sanofi vil kun købe Horizon kontant

Både Amgen, Johnson & Johnson og Sanofi bejler til et opkøb af amerikanske Horizon Therapeutics, der markedsfører øjenmidlet Tepezza, som er udviklet af Genmab.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier