MedWatch

Neurosearch i europæisk forskningsprojekt

Medwatch anbefaler: Danske Neurosearch deltager i et stort europæisk forskningsprojekt, som skal identificere og udvikle nye behandlinger af autisme.

Foto: Jyllands-Posten

Funding på 38,7 millioner US dollars er blevet sikret af et europæisk forsknings konsortium ledet af Roche, britiske King’s College London og Autism Speaks, som deltagerne siger, er et af de største forskningsprojekter fokuseret på at identificere og udvikle nye behandlinger af ASD (Autism Spectrum Disorders) i et samspil mellem industrien og den akademiske verden.

Det fem år lange ”European Autism Interventions – A Multicentre Study for Developing New Medicines” (EU-AIMS) initiativ bliver finansieret af EU's Seventh Framework Program og Autism Speaks, samt af bidrag i naturalier fra EFPIA (European Federation of Pharmaceutical Industries and Association) virksomheder.

Blandt projekt partnerne er Eli Lilly, Servier, Janssen Pharmaceutica, Pfizer og Vifor Pharma, samt deCode Genetics, danske NeuroSearch og GABO:mi, som skal administrere projektet.

Læs hele artiklen fra Genetic Engineering & Biotechnology News her.

Mere fra MedWatch

Læs alt om Lundbecks kvartalsregnskab

Lundbeck kommer ud af andet kvartal med en prangende økonomi, men et fejlet studie med Vyepti i Kina løber med opmærksomheden hos investorerne. Medicinalselskabet er endnu engang blevet sagsøgt i USA.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier