Neurosearch i europæisk forskningsprojekt

Medwatch anbefaler: Danske Neurosearch deltager i et stort europæisk forskningsprojekt, som skal identificere og udvikle nye behandlinger af autisme.
Foto: Jyllands-Posten
Foto: Jyllands-Posten
- oversat af Martin Petersen

Funding på 38,7 millioner US dollars er blevet sikret af et europæisk forsknings konsortium ledet af Roche, britiske King’s College London og Autism Speaks, som deltagerne siger, er et af de største forskningsprojekter fokuseret på at identificere og udvikle nye behandlinger af ASD (Autism Spectrum Disorders) i et samspil mellem industrien og den akademiske verden.

Det fem år lange ”European Autism Interventions – A Multicentre Study for Developing New Medicines” (EU-AIMS) initiativ bliver finansieret af EU's Seventh Framework Program og Autism Speaks, samt af bidrag i naturalier fra EFPIA (European Federation of Pharmaceutical Industries and Association) virksomheder.

Blandt projekt partnerne er Eli Lilly, Servier, Janssen Pharmaceutica, Pfizer og Vifor Pharma, samt deCode Genetics, danske NeuroSearch og GABO:mi, som skal administrere projektet.

Læs hele artiklen fra Genetic Engineering & Biotechnology News her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også