MedWatch

Ekspansionslystne Alk satser tre-cifret millionbeløb i Frankrig

Allergikoncernen Alk-Abelló er for alvor blevet ekspansionslysten. Samtidig med, at firmaet er på udkig efter opkøb, gennemfører det store investeringer i Frankrig.

Foto: ALK-Abelló / PR

Samtidig med, at allergikoncernen Alk-Abelló har meldt klart ud om, at selskabet har appetit på opkøb af konkurrenter, øremærker virksomheden nu også cirka 135 millioner kroner (18 mio. euro) til en udvidelse af selskabets produktionsfaciliteter i Frankrig.

Det fremgår af en meddelelse til fondsbørsen. Heraf fremgår det, at udvidelsen, der skal være gennemført senest i 2014, skal ses i lyset af stigende efterspørgsel efter Alks produkter i Frankrig. Men samtidig skal investeringen også ”bane vejen for lanceringen af et nyt, forbedret dråbebaseret SLIT-produkt i Europa”.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier