MedWatch

ALK-Abelló-partner præsenterer nye ragweed-resultater

Merck, der er Alk-Abellós samarbejdspartner i USA, offentliggør gode fakta for ragweed-allergi.

Foto: ALK / PR

ALK-Abelló oplyser, at selskabets partner i Nordamerika, Merck, har offentliggjort data fra to pivotale kliniske fase III studier med den tabletbaserede vaccine mod ragweedallergi (ragweed AIT). Merck planlægger at indsende registreringsansøgning for ragweed AIT og græs AIT (GRAZAX) til de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA, i 2013.

"Resultaterne fra studiet viste, at brugen af ragweed AIT signifikant reducerede allergisymptomerne målt som en kombination af næse- og øjensymptomer samt brugen af traditionel allergimedicin sammenlignet med placebo i ragweed-allergiske patienter med eller uden astma," skriver ALK-Abelló.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier