MedWatch

ALK-Abelló-partner præsenterer nye ragweed-resultater

Merck, der er Alk-Abellós samarbejdspartner i USA, offentliggør gode fakta for ragweed-allergi.

Foto: ALK / PR

ALK-Abelló oplyser, at selskabets partner i Nordamerika, Merck, har offentliggjort data fra to pivotale kliniske fase III studier med den tabletbaserede vaccine mod ragweedallergi (ragweed AIT). Merck planlægger at indsende registreringsansøgning for ragweed AIT og græs AIT (GRAZAX) til de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA, i 2013.

"Resultaterne fra studiet viste, at brugen af ragweed AIT signifikant reducerede allergisymptomerne målt som en kombination af næse- og øjensymptomer samt brugen af traditionel allergimedicin sammenlignet med placebo i ragweed-allergiske patienter med eller uden astma," skriver ALK-Abelló.

Mere fra MedWatch

Ambu peger på rettidig omhu som baggrund for MDR-milepæl

Ambu har fået alle sine produkter godkendt efter de nye EU-regler for medicinsk udstyr trods flaskehalse og ventetid, og det skyldes ifølge medicoselskabet, at virksomheden allerede på et tidligt tidspunkt anerkendte, hvor stor en indsats det ville kræve.

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 49

Novo Nordisk Fonden giver millioner til udvikling af RNA-vacciner, Danske Regioner vil investere "massivt" i sundhedsteknologi og Ellab får smæk på 5 mio. kr. i amerikansk told-opgør. Fik du det hele med?

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier