MedWatch

Big Pharma forsøger at lindre gældskrise-smerten

(MedWatch anbefaler - Financial Times) Gældskrisen presser medicinalkoncerner, der opererer i Europa. Mange er godt i gang med at finde nye løsninger for, hvordan selskaberne kan slippe afsted med færrest stød på forretningen som muligt.

Imens Grækenland og Spanien kæmper med at tilbagebetale milliarder af euro til sundhedssektoren, styrker Merck indsatsen for at lindre presset på forretningen, som kommer i kølvandet på gældskrisen.

”Vi har introduceret "cash on delivery" (per efterkrav, red.) og kigger nu på, hvor meget vi vil investere i kommerciel infrastruktur i fremtiden,” siger Stefan Oschmann, farmaceutisk chef i Merck.

Han er ikke alene. På tværs af eurozonen – ikke mindst i Grækenland og Spanien – har usikkerheden ved udestående betalinger og fremtidig indkomst presset mange medicinalfirmaer og tvunget det til at tilpasse forretningen.

Læs hele artiklen om, hvordan Big Pharma befærder sig i gældskriseklimaet hos Financial Times her.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier