MedWatch

Lundbeck sendt til tops af Morgan Stanley

Forud for Lundbeck-regnskabet viser den amerikanske storbank Morgan Stanley appetit på Lundbeck-aktien, som i dag er kravlet op ad kursstigen.

Lundbeck er mandag formiddags højdespringer i C20, og det især den amerikanske investeringsbank Morgan Stanley, som udviser appetit på aktien.

Lundbeck stiger 2 pct. til kurs 115,3 under stor omsætning. Efter blot en times handel er der handlet 119.335 aktier. Dermed har volumen allerede passeret halvdelen af den gennemsnitlige daglige omsætning det seneste halve år på 217.510 aktier.

Morgan Stanley står som nettokøber af mere end hver ottende Lundbeck-aktie. Netto har børshuset købt 67.335 aktier til en værdi af 7,7 mio. kr. Danske Bank er største sælger af aktien.

Der er umiddelbart intet nyt fremme om Lundbeck, der kommer med årsregnskab på onsdag.

Mere fra MedWatch

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier