Leo Pharma får positive fase 3-resultater mod håndeksem

Leo Pharmas kandidat delgocitinib mod kronisk håndeksem kommer vellykket ud af et fase-3-forsøg, hvor det primære samt alle sekundære mål blev opnået.
Foto: Leo Pharma/pr
Foto: Leo Pharma/pr

Leo Pharmas aktiv delgocitinib mod kronisk håndeksem er kommet godt i mål i fase 3-forsøget Delta 1.

Det forklarer selskabet i en pressemeddelelse, hvor virksomheden oplyser, at både det primære og alle de sekundære mål for studiet blev mødt.

”Vi er enormt begejstret for at dele de positive resultater fra forsøget, der demonstrerer potentialet, som delgocitinib har til at blive en first-in-class innovativ behandling,” siger adm. direktør Christophe Bourdon i meddelelsen. 

Leo Pharma har også tidligere fremlagt positive toplinjeresultater fra netop Delta 1 samt det sideløbende Delta 2-forsøg med delgocitinib.

Creme-behandlingen er en såkaldt JAK-hæmmer, der går for at være Leo Pharmas næstfremmeste aktiv, og som udspringer af et partnerskab med firmaet Japan Tobacco, som den danske virksomhed købte rettighederne til midlet af tilbage i 2014. Japan Tobacco har beholdt rettighederne til delgocitinib i Japan, mens Leo Pharma har lov til at kommercialisere midlet i resten af verden i dermatologiske indikationer.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også