Genmab har fortsat appetit på opkøb

Genmab vil både afsøge muligheder for at opkøbe ny teknologi eller lægemiddelkanidater i 2023. 
Foto: Tuala Hjarnø / Genmab / Pr
Foto: Tuala Hjarnø / Genmab / Pr
af marketwire

Genmab vil afsøge muligheder for opkøb i 2023, hvor såvel opkøb af teknologi eller lægemiddelkandidater er en mulighed. Også strategiske samarbejder er en mulighed.

Det oplyser Genmabs topchef, Jan van de Winkel, onsdag på en telekonference oven selskabets årsregnskab.

”Vi kigger i høj grad eksternt, når det kommer til komponenter, som vi kan bruge til at bygge differentierede antistofbehandlinger,” siger Jan van de Winkel og uddyber:

”Men vi ser også på andre teknologier, nye former for antistoffer, nye former for immunstimulatorer, og som vi sagde sidste år, så vil vi tilføje mindst et væsentligt sygdomsområde til vores fokusområde ud over kræft. Og vi kan potentielt indgå et strategisk samarbejde med en anden part, der allerede er tilstede inden for et andet sygdomsområde,” siger Jan van de Winkel.

Han har ved tidligere lejligheder heller ikke lagt skjul på sin appetit på opkøb.

Under et interview med MarketWire i december pegede Jan van de Winkel på, at timingen kan være god, og at der kan være mulighed for at gøre nogle gode kup.

”I øjeblikket er der mange mindre selskaber, der er i reelle vanskeligheder på grund af ustadige aktiemarkeder og inflationen osv. Så timingen, tror jeg, bliver bedre og bedre. Men Genmab vil være meget forsigtig, for vi tror på vækst ved egen kraft,” sagde Jan van de Winkel ved den lejlighed.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også