Kina accepterer behandling af allergitabletansøgning fra ALK

100 mio. kinesere har husstøvmideallergi, men kun 500.000 modtager i dag behandling med allergiimmunterapi (AIT), vurderer ALK.
Foto: ALK / PR
Foto: ALK / PR
af marketwire

ALK oplyser, at myndighederne i Kina har accepteret at behandle selskabets registreringsansøgning for tabletten mod husstøvmideallergi.

Registreringsansøgningen blev indsendt i slutningen af december 2022 og vedrører behandling af vedvarende moderat til svær allergisk rhinitis forårsaget af husstøvmider i 12-65-årige patienter.

”Dette er et vigtigt skridt i ALK’s indsats for at tilbyde nye, evidensbaserede behandlingsmuligheder til de millioner af kinesere, der lider af moderat til svær allergi, og til deres læger, som efterspørger bedre behandlingsmuligheder.”

”Som tidligere meddelt investerer vi målrettet i bedre allergibehandling i Kina, og en mulig fremtidig lancering af vores Acarizax-tablet - den første tabletvaccine mod allergi i Kina - vil yde et vigtigt bidrag til vores langsigtede vækstambitioner,” siger Søren Niegel, koncerndirektør for Commercial Operations i ALK.

Ifølge selskabet er omkring 100 mio. mennesker i Kina ramt af husstøvmideallergi, men kun 500.000 modtager i dag behandling med allergiimmunterapi (AIT).

Tabletten mod husstøvmideallergi markedsføres som Acarizax i Europa og en række internationale markeder, som Odactra i USA og som Miticure i Japan.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også