MedWatch

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Næstformand i Det Konservative Folkeparti Rasmus Jarlov er partiets repræsentant i Finansudvalget, men han ønsker ikke at uddybe, hvorfor han stemte imod statsstøtten til Bavarian Nordic, da det var på dagsordenen. | Foto: Jens Dresling

Det er ikke til at få at vide, hvorfor Det Konservative Folkeparti ikke ser nogen fidus i statsstøtten på omkring 800 mio. kr. til Bavarian Nordics vaccinekandidat mod covid-19.

Partiet stemte som eneste parti på Christiansborg imod støtten i efteråret sidste år, og det var næstformand Rasmus Jarlov, der som medlem af folketingets finansudvalg vendte tomlen nedad.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Lundbeckfonden ser mulighed for børsnotering af Ferrosan om fem år

Hvis væksten fortsætter for Ferrosan Medical Devices kan medicoselskabet være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont, vurderer Arne Due-Hansen, chef for strategiske investeringer i Lundbeckfonden. Fonden har netop annonceret købet af medicoselskabet sammen med ATP og Kirk Kapital.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier