MedWatch

Internationale konflikter presser Novo Nordisk

Pludselige begivenheder på den globale scene fylder i dag langt mere på ledelsesgangen og i bestyrelseslokaler ved medicinalselskabet, end det var tilfældet tidligere.

Foto: Novo Nordisk / PR

Uforsigeligheder og konflikter i den internationale samhandel ligger og knirker under Novo Nordisk, og i medicialselskabet er man begyndt at operere med flere scenarier og fokusere på at opbygge robusthed, så man kan modstå uforudsete begivenheder.

Det fortæller Lars Fruergaard Jørgensen, der er adm. direktør for Novo Nordisk, til Finans i forbindelse med offentliggørelsen af koncernens halvårsregnskab onsdag.

”Jeg må indrømme, at verden har forandret sig mere dramatisk i løbet af de seneste par år, end jeg havde forestillet mig for fem år siden. Det, der sker nu, er en slags nulstilling i, hvordan man ser på verden,” siger han.

Ifølge topchefen fylder planlægningen og håndtering af internationale langt mere på ledelsesgangen og i bestyrelseslokalerne, end det har gjort tidligere. I dag er Novo Nordisk tilstede i 168 lande og har mere end 47.000 ansatte.

Tidligere Novo-udkåren stiger 41 pct. efter rygter om opkøbsinteresse

Becton Dickinson leverer stærkt regnskab og opjusterer

ALK opjusterer forventninger til 2022

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier