MedWatch

Amerikanske CVS Health opjusterer – igen

Apotekerkæden CVS Health har godt gang i forretningen, og i forbindelse med selskabets halvårsrapport opjusterer man samtidig forventningerne til 2022 for anden gang.

Foto: Dado Ruvic/REUTERS / X02714

Den amerikanske apotekerkæde CVS Health bliver bare ved med at gøre det bedre end prognosen. Det er fortsat salget af coronatest over disken, der booster resultaterne.

Det skriver selskabet i sit regnskab for andet kvartal.

Kæden har onsdag igen opjusteret forventningerne til 2022 til nu et justeret resultat per aktie på 8,40-8,60 dollar mod før 8,20-8,40 dollar.

CVS opjusterede også i forbindelse med regnskabet for første kvartal fra den oprindelige prognose på 8,10-8,30 dollar per aktie.

Analytikerne havde ventet en justeret indtjening per aktie på 8,35 dollar per aktie ifølge et estimat fra Bloomberg News.

Aktien stiger 2,4 pct. i formarkedet.

I andet kvartal landede den justerede indtjening per aktie på 2,40 dollar mod ventede 2,17 dollar ifølge et estimat fra Bloomberg News.

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier