MedWatch

Milliardhandel fjerner danskledet iværksætterselskabs behov for yderligere finansiering til nyt præventionsprodukt

Efter en partnerskabsaftale med amerikanske Organon til en værdi af op mod 2,7 mia. kr. kan de to stiftere og direktører i Cirqle Biomedical holde fast i deres ejerskab af opstartsvirksomheden, da de ikke længere kommer til at mangle finansiering i den videre udvikling af selskabets ikke-hormonelle præventionskandidat.

Der er glade tider hos Cirqle Biomedical efter en underskrevet milliardaftale med amerikanske Organon. | Foto: Cirqle Biomedical

De to bagmænd i det danske iværksætterselskab Cirqle Biomedical står nu med helt nye perspektiver på fremtiden, efter de skrev under på et fremtidigt partnerskab med amerikanske Organon i sidste uge.

Cirqle Biomedical er stiftet, ejet og styret af danske Frederik Petursson Madsen og franske Thomas Crouzier, der er henholdsvis adm. direktør og videnskabelig direktør i selskabet, og Organon overfører i første omgang 10 mio. dollar i en engangsudbetaling, mens aftalen på længere sigt kan løbe op i hele 2,7 mia. kr. som følge af en række mulige milepælsbetalinger.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 33

Tirsdag, onsdag og torsdag stod i regnskabernes tegn. Tirsdag morgen nedjusterede Demant, onsdag kom Lundbeck og Coloplast med kvartalstal, og torsdag valgte GN, ligesom konkurrenterne, også at nedjustere. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier