MedWatch

Bavarian Nordic får ny ordre på 1,5 mio doser koppevaccine

Efter to opjusteringer den seneste uge kan Bavarian Nordic tirsdag meddele, at selskabet har indgået en kontrakt angående dets koppevaccine med et unavngivet europæisk land.

Foto: Sven Hoppe/AP/Ritzau Scanpix

Bavarian Nordic kan endnu engang melde om en stor ordre af selskabets koppevaccine med navnet Imvanex.

Denne gang skal selskabet levere 1,5 mio. doser til et land, hvis navn ikke er offentliggjort, oplyser selskabet i en meddelelse.

Leverancen vil blive sat i gang allerede i 2022, men størstedelen af doserne skal først afleveres i 2023.

”Således har denne ordre ingen indflydelse på selskabets forventninger til det økonomiske resultat for indeværende år,” skriver Bavarian Nordic.

Biotekselskabet opjusterede senest forventningerne til året mandag efter en ny stor ordre blev offentliggjort. Det var anden gang på den seneste uge, at en ny offentliggjort ordre førte en opjustering med sig.

”Mens regeringer og sundhedsmyndigheder rundt om i verden har travlt med at bekæmpe det nuværende abekoppeudbrud, bifalder vi de regeringer, der tænker langsigtet ud over den nuværende situation og opbygger lagre for at sikre et fremtidigt beredskab, og vi er stolte af at hjælpe vores kunder i begge bestræbelser,” siger Paul Chaplin, adm. direktør i Bavarian Nordic, i meddelelsen.

”Med denne ordre, sammen med tidligere annoncerede ordrer fra henholdsvis USA og Canada, har Bavarian Nordic nu betydelige ordrer på koppe-/abekoppevacciner, hvilket giver et robust grundlag for 2023,” skriver selskabet videre.

Bavarian Nordic forventer i 2022 en omsætning på 2700-2900 mio. kr., mens der fra driften på EBITDA-niveau ventes et underskud på 100-300 mio. kr.

Før opjusteringen mandag var forventningen til omsætningen 2300-2500 mio. kr. og et underskud fra driften på 400-600 mio. kr.

Bavarian Nordic opjusterer efter nye leveringsaftaler på koppevaccine

Bavarian får ordre på flere koppevacciner og opjusterer

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier