MedWatch

Eir Ventures investerer i svensk biotekselskab med middel mod halsbrand

Life science-fonden Eir Ventures bidrager med et tocifret millionbeløb i en investeringsrunde, der skal bringe det svenske biotekfirma Cinclus Pharma frem til registreringsansøgning og markedsgodkendelse af hovedkandidat til behandling mod halsbrænd.

Stephan Christgau (t.v.), medstifter og partner i Eir Ventures, er med venturefonden med i en trecifret millioninvestering i det svenske biotekfirma Cinclus Pharma. | Foto: Nikolai Linares

Det svenske biotekselskab Cinclus Pharma har sikret sig økonomisk opbakning til de formodentlig sidste og afgørende fase 2/3-forsøg med selskabets førende kandidat til behandling af svær gastroøsofageal reflukssygdom, også kendt som halsbrand.

Det står klart, efter det Stockholm-baserede selskab er lykkedes med at lande en serie A-runde på 240 mio. svenske kr., svarende til 170 mio. danske kr., anført af investeringsfonden Trill Impact og en længere række andre institutionelle investorer, herunder den svenske pensions fond 4AP fonden og den dansk-svenske venturefond Eir Ventures.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier