MedWatch

ALK-lancering i Indien kan ske i 2025 eller 2026

Topchefen i ALK forventer, at det danske allergiselskab kan lancere sit middel mod husstøvmider på det indiske marked gennem en partner senest i 2026.

Foto: ALK / PR/peter

ALK-Abelló håber, at selskabets nyslåede partner i Indien, Dr. Reddy’s Laboratories, vil kunne lancere selskabets husstøvmidetablet i 2025 eller 2026.

Partneraftalen er indgået i første kvartal og involverer en mindre forudbetaling fra Dr. Reddy’s til ALK samt en milepælsbetaling, hvis produktet godkendes.

Samlet skal Dr. Reddy’s stå for registrering, import og salg af husstøvmidetabletten.

”Det er en aftale, som minder om aftalen, vi har i Japan med Torii. Det vil sige, vi har fået en partner, som klart er et af de største selskaber på det indiske marked,” siger Carsten Hellmann og uddyber:

”Så vi forventer om nogle år - i 2025 eller 2026 - at de kan komme i gang på det indiske marked, og så er det også et marked for ALK”.

Hvad potentialet er i Indien, ønsker ALK-topchefen ikke at gå nærmere i detaljer med.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier