MedWatch

Ny dansk venturefond foretager første investering

Den nye danske biotekfond Sound Bioventures har udpeget et amerikansk biotekselskab til sin første investering, hvor blandt andre også amerikanske Eli Lilly er gået med i kapitalrejsningen på ca. 185 mio. kr.

Den danske venturefond Sound Bioventures er gået med i en større investering i det amerikanske biotekselskab Artax Biopharma, der samlet har rejst 26 mio. dollar, svarende til ca. 185 mio. kr.

Det skriver Artax i en meddelelse, hvor det fremgår, at pengene udover at komme fra Sound Bioventures og Eli Lilly, der begge netop er gået ind i det amerikanske selskab, også kommer fra selskabets eksisterende investorer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier