MedWatch

Sanofi: Data bekræfter lægemiddelkandidats effektivitet mod RSV

Sanofis middel nirsevimab mod RS-virus hos spædbørn viser en effektivitet på 79,5 pct. mod nedre luftvejsinfektioner - inklusive hospitalsindlæggelser. Det viser en samlet analyse af data fra fase 3- og fase 2b-studier.

Foto: Benoit Tessier/Reuters/Ritzau Scanpix

En samlet analyse af data fra fase 3- og fase 2b-studier af Sanofis middel nirsevimab mod RS-virus (RSV) hos spædbørn viser en effektivitet på 79,5 pct. mod nedre luftvejsinfektioner - inklusive hospitalsindlæggelser - fra RSV.

Det meddeler Sanofi onsdag.

Også danske Bavarian Nordic er ved at udvikle en vaccine mod RSV - dog rettet mod ældre - der er en af selskabets afgørende vaccinekandidater for fremtiden.

I forbindelse med Bavarians regnskab for første kvartal kunne selskabets finansdirektør Henrik Juuel fortælle, at Bavarian i øjeblikket ligger i skarp konkurrence med en række af de store spillere i medicinalsektoren om at rekruttere patienter til fase 3-studier.

Også Pfizer og GSK er i gang med studier.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier