MedWatch

Kæmpeopkøb har gjort pladsen trang hos Orifarm - bygger nyt til hovedkvarter i Odense

Med sidste års milliardhandel med japanske Takeda fik medicinalvirksomheden Orifarm 600 nye medarbejdere, og kombineret med fortsatte vækstambitioner har det fynske selskab besluttet sig for at udvide på hovedkontoret i Odense med et 6.600 kvadratmeter stort nybyggeri i fire etager.

Orifarm har taget det første spadestik til et 6.600 kvadratmeter stort byggeri i fire etager til ny udbygning af administrationsbygningerne på Energivej i Odense – en vej, som Orifarm har ligget på i 21 år. | Foto: Orifarm / PR

Det er nu præcist to år siden, medicinalkoncernen Orifarm annoncerede sit opkøb af 110 lægemidler fra det japanske medicinalselskab Takeda for 4,8 mia. kr. i en handel, der faldt endelig på plads i marts sidste år.

Med rekordopkøbet, der også indeholdt to fabrikker i henholdsvis Hobro og i Lyszkowice i Polen, katapulterede det familieejede Orifarm sig helt op i toppen af de største danske medicinalselskaber – både finansielt og mandskabsmæssigt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier