MedWatch

Gubra er i gang med at professionalisere bestyrelsen – henter tidligere modeboss ind

Det er med ønsket om at professionalisere bestyrelsen, at kontraktforskning- og biotekselskabet Gubra har hentet tidligere adm. direktør i modekoncernen IC Group, Alexander Martensen-Larsen, ind som medlem, fortæller formand Niels Vrang.

Alexander Martensen-Larsen, der er tidligere adm. direktør i modekoncernen IC Group, er nyt bestyrelsesmedlem i biotek- og kontraktforskningsselskabet Gubra. | Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Kontraktforskning- og biotekselskabet Gubra, der de seneste år har indgået potentielle milliardaftaler på stribe, har tilføjet tidligere adm. direktør i modekoncernen IC Group, Alexander Martensen-Larsen, til bestyrelsen.

Det fremgår af en registrering i det centrale virksomhedsregister, cvr, mens Gubras bestyrelsesformand samt medstifter, Niels Vrang, ligeledes bekræfter tiltrædelsen over for MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier