MedWatch

Afgående Bavarian-direktør skal lede lakseselskabs transition til mennesker

Henrik Birk skal være topchef hos norske ACD Pharma, der specialiserer sig i antibaktariel medicin til akvakultur, men som nu vil påbegynde produktion af medicin til mennesker.

Henrik Birk har været en del af Bavarian Nordic i knap 13 år, men skal fremadrettet lede ACD Pharmas rejse ud i menneskemedicin. | Foto: PR / Bavarian Nordic

Ved topchefers opsigelser er sætningen "søger nye udfordringer" så udvasket en frase, at der som oftest nærmest bare læses henover den.

Men da Henrik Birk meddelte det som årsagen til sin afgang som driftsdirektør for Bavarian Nordic i onsdags, var der noget om snakken. Den mangeårige profil i Bavarian Nordic vil fortsætte i medicinalindustrien, men dedikeret til en helt anden evolutionær gren end hidtil.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier