MedWatch

Snipr Biome valgte crispr-parate USA for klinisk debut: "EMA får nok med tiden samme fokus på crispr"

Efter FDA-godkendelse af Snipr Biomes planlagte fase 1-forsøg får det danske crispr-selskabs forsknings- og udviklingschef ansvaret for at hive de kliniske resultater i land. Han skal dog ikke hyre nye folk til virksomheden, der i stedet satser på amerikanske kontraktforskere.

Topchef i Snipr Biome, Christian Grøndahl, satser på at opbygge en amerikansk organisation i fremtiden og ser frem til de første kliniske resultater fra USA senere på året. | Foto: Snipr Biome/PR

Der er store forventninger til 2022 hos Snipr Biome, efter at den amerikanske lægemiddelmyndighed FDA har godkendt den danske genterapi-virksomheds første fase 1-forsøg i mennesker, der skal udføres på den anden side af Atlanten.

Topchef Christian Grøndahl har en forventning om, at Snipr starter studiet i løbet af årets første seks måneder, og at virksomheden allerede inden årets udgang står med de første resultater i hånden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægge 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Overvældende flertal blåstempler nye EMA-beføjelser

Europa-Parlamentet har, få måneder før de nye opgaver skal varetages, vedtaget stærkere beføjelser til overvågning til EU’s lægemiddelagentur, EMA. Medicinalsektoren skal forberede sig på i udgangspunktet at være uden for døren i arbejdet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier