MedWatch

Snipr Biome valgte crispr-parate USA for klinisk debut: "EMA får nok med tiden samme fokus på crispr"

Efter FDA-godkendelse af Snipr Biomes planlagte fase 1-forsøg får det danske crispr-selskabs forsknings- og udviklingschef ansvaret for at hive de kliniske resultater i land. Han skal dog ikke hyre nye folk til virksomheden, der i stedet satser på amerikanske kontraktforskere.

Topchef i Snipr Biome, Christian Grøndahl, satser på at opbygge en amerikansk organisation i fremtiden og ser frem til de første kliniske resultater fra USA senere på året. | Foto: Snipr Biome/PR

Der er store forventninger til 2022 hos Snipr Biome, efter at den amerikanske lægemiddelmyndighed FDA har godkendt den danske genterapi-virksomheds første fase 1-forsøg i mennesker, der skal udføres på den anden side af Atlanten.

Topchef Christian Grøndahl har en forventning om, at Snipr starter studiet i løbet af årets første seks måneder, og at virksomheden allerede inden årets udgang står med de første resultater i hånden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier