MedWatch

Novo Holdings med i 655 mio. kr. investering i kinesisk kontraktforskningsselskab

Danmarks største pengetank, Novo Holdings, har i et syndikat med en række investorer skudt 100 mio. dollar efter kinesiske Zhenge Biotech. Dermed fortsætter Novo Holdings sit sats på Asien, der for alvor blev indledt med oprettelsen af en ny afdeling i Singapore tilbage i sommeren 2020.

Novo Holdings fortsætter med ny investering sit sats på Asien, der for alvor blev indledt med oprettelsen af en ny afdeling i Singapore tilbage i sommeren 2020. | Foto: Novo Holdings / PR

Novo Holdings, der investerer og yngler Novo Nordisk Fondens enorme pengebeholdning, tror så meget på det kinesiske kontraktforsknings- og biotekselskab Zhenge Biotech, at det sammen med et syndikat anført af investeringsselskaberne Goldman Sachs Asset Management og belgiske Sofinova skyder 100 mio. dollar svarende til ca. 655 mio. kr. i selskabet og dets mission om at tjene penge på at opdage, udvikle og fremstille biologiske stoffer for kunder, der efterspørger sådanne ydelser.

Det oplyser Zhenge Biotechs i en meddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier