MedWatch

BII får stor bevilling af Gates-fond til fokus på kvinders sundhed – ny chef for området ansat

Bioinnovation Institute (BII) har fået en betydelig sum penge fra Bill & Melinda Gates Foundation til at finde lovende projekter og selskaber indenfor kvinders sundhed, som kun 4. pct. af forsknings- og udviklingsmidlerne på verdensplan går til. Til at lede det Gates-støttede initiativ har BII netop ansat en ny chef for innovation.

Bill & Melinda Gates Foundation har således kastet en større bevilling efter BII, der skal gå til at identificere nye teknologier og løsninger, som kan forbedre sundheden for kvinder og piger. | Foto: Bioinnovation Institute Fonden / PR

En stor pose penge er landet på bordet hos virksomhedsinkubatoren Bioinnovation Institute (BII), der holder til i life science-kontorfællesskabet Cobis i København.

Den stenrige Bill & Melinda Gates Foundation har således kastet en større bevilling efter BII, der over en tre-årig periode skal gå til at identificere nye teknologier og løsninger, der kan forbedre sundheden for kvinder og piger over hele verden, herunder lavindkomstlande, oplyser BII i en meddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Agilent Technologies opjusterer

Laboratorieleverandøren Agilent Technologies har haft et stærkt forskudt tredje kvartal, og opjusterer forventningerne for helåret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier