MedWatch

Bioinnovation Institute skruer op for ambitionerne: Vil optage dobbelt så mange selskaber

Den Novo-finansierede Bioinnovation Institute har efter fire års levetid kun fået større ambitioner, og blandt målene er en fordobling af selskaber, der til enhver tid er i gang med et af life science-inkubatorens programmer.

Bioinnovation Institute Fonden har som et af en række mål - indenfor 2-3 år - at fordoble antallet af selskaber, der til enhver tid er i gang med et af life science-inkubatorens programmer. | Foto: Bioinnovation Institute / PR

Det skorter ikke på ambitionerne hos Bioinnovation Institute (BII), der netop har rundet en markant milepæl, idet life science-inkubatorens tidlige start-up-selskaber nu har rejst over 1 mia. kr. i ekstern finansiering.

Siden stiftelsen i 2018, hvor Novo Nordisk Fonden skød inkubatoren i gang med en indledende bevilling på 392 mio. kr., har i alt 79 start-ups været igennem eller er aktuelt igennem et af BII’s programmer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier