MedWatch

Leo Pharma og Astrazeneca holder fremtidsplaner for tralokinumab tæt til kroppen

Hverken Leo Pharma eller Astrazeneca ønsker at løfte sløret for de videre planer med tralokinumab, som netop er blevet godkendt i USA til behandling af atopisk eksem. Midlet står til at blive en blockbuster alene i den godkendte indikation, og Leo bekræfter, at der tænkes i yderligere studier. Astrazeneca har dog beholdt en række rettigheder til guldåren, men de ser ikke ud til at blive brugt.

Leo Pharmas tyske forskningsdirektør Jörg Möller er meget fåmælt, når det kommer til Leos håb for tralokinumab ud over atopisk eksem. | Foto: Leo Pharma / PR

Den amerikanske godkendelse af Leo Pharmas eksemmiddel tralokinumab har været et populært emne hos det danske dermotologi-selskab, som har klare blockbuster-forventninger til behandlingen.

Til gengæld har virksomheden ikke den store lyst til at tale om stoffets potentiale inden for andre indikationer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægges 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Overvældende flertal blåstempler nye EMA-beføjelser

Europa-Parlamentet har, få måneder før de nye opgaver skal varetages, vedtaget stærkere beføjelser til overvågning til EU’s lægemiddelagentur, EMA. Medicinalsektoren skal forberede sig på i udgangspunktet at være uden for døren i arbejdet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier