MedWatch

Novo Holdings-opkøb markerer stigende fokus på virksomheder bag kommercialisering af lægemidler

Novo Holdings understreger med købet af den amerikanske virksomhed Medical Knowledge Group et stadig større fokus på såkaldte pharma commercialisation services. Kompleksiteten og mængden af lægemidler, der bringes til markedet, går kun en vej, og det stiller større krav til kommercialiseringen, lyder rationalet.

Christoffer Søderberg, Managing Partner, Head of Principal Investments, Novo Holdings | Foto: Novo Holdings / PR

Nytårsklokkerne var knap nok ringet ud, før Nordisk Fondens investeringsselskab Novo Holdings, mandag morgen kunne fortælle, at milliardfonden har købt samtlige aktier i den amerikanske virksomhed Medical Knowledge Group (MKG), der hidtil har været ejet af kapitalfondene Court Square Capital og Aisling Capital.

Det New York-baserede MKG, der blev stiftet i 2004, har udviklet en platform til lancering af nye lægemidler, og netop dét er særligt interessant i en tid, hvor det i takt med en øget kompleksitet bliver stadig vanskeligere at kommercialisere nye lægemidler, forklarer ledende partner i Novo Holdings, Christoffer Søderberg til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier