MedWatch

Novo Seeds øger atter sats på hollandsk biotekfirma med fokus på NASH

Novo Seeds har for tredje gang skudt millioner i biotekselskabet Northsea Therapeutics, der dermed sikrer sig økonomien til at sætte gang i et fase 3-studie med en NASH-kandidat og til at fortsætte kliniske fase 1- og 2-programmer med to øvrige pipelineprojekter.

Søren Møller, ledende partner i Novo Seeds | Foto: Novo Holdings / PR

Novo Seeds – den afdeling af pengetanken Novo Holdings, som arbejder med tidlige investeringer – tror så meget på det hollandske biotekselskab Northsea Therapeutics, at den for tredje gang skyder mio. af kr. efter selskabet og dets mission om at udvikle behandlinger til fedtleversygdommen NASH og andre metaboliske, inflammatoriske og fibrosesygdomme.

Sammen med en række andre oprindelige og nye investorer har Novo Seeds i en serie C-finansieringsrunde således netop tilført det hollandske selskab 80 mio. dollar svarende til knap 530 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier