MedWatch

Eir Ventures fortsætter stimen – skyder millioner i endnu et svensk biotekselskab

Med en ny millioninvestering i endnu et svensk biotekselskab sætter life science-fonden Eir Ventures yderligere turbo på sit særlige program, Seedlings, der er målrettet de helt tidlige selskaber. Fordelene ved programmet er flere, lyder det fra partner og medstifter i Eir Ventures.

Andreas Segerros (t.v.), er sammen med den tidligere Novo Seeds-profil Stephan Christgau, blandt medstifterne af Eir Ventures | Foto: Nikolai Linares

Da den dansk-svenske life science-fond Eir Ventures så dagens lys i juli sidste år, skete det med en ambition om at lade en del af pengetankens midler gå til et særlig Seedling-program målrettet de helt tidlige selskaber og ofte formidlet i samarbejde med inkubatorer som for eksempel Bioinnovation Institute eller universiteter.

Her godt halvandet år efter fondens stiftelse er målsætningen fint på vej til at blive indfriet med nu den femte investering i segmentet, der hidtil har talt de svenske selskaber Arguseye, der laver sensorer til produktion af aktive farmaceutiske ingredienser, One-carbon Therapeutics, der udvikler en potentielt nyskabende kræftbehandling, biotekselskabet Sortina Pharma, der udvikler et lægemiddel mod brystkræft og danske Synklino.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier