MedWatch

Amerikansk apotekerkæde opjusterer og øger udbyttet

Den amerikanske apotekerkæde CVS Health vil sende en del af selskabets overskud tilbage til aktionærerne, og kæden opjusterer også forventningerne til året.

Den amerikanske apotekerkæde CVS Health har annonceret en større plan om at sende en del af selskabets overskud tilbage til aktionærerne og opjusterer i samme ombæring forventningerne til året.

CVS ser nu en justeret indtjening per aktie i 2021 på 8 dollar mod tidligere ventet 7,9-8 dollar.

I 2022 venter selskabet en justeret indtjening på 8,1-8,3 dollar per aktie. Blandt analytikerne ventes der en indtjening på 8,22 dollar ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News.

Omsætningen ventes at ende på "minimum" 290,3 mia. dollar i 2021 mod tidligere ventet 286,5 til 290,3 mia. dollar. I 2022 ses omsætningen lande på 304 til 309 mia. dollar. Her venter analytikerne 301,8 mia. dollar.

Samtidig annoncerer CVS også et aktietilbagekøbsprogram på op til 10 mia. dollar i 2022 og planlægger at øge det årlige udbytte med 10 pct. til 2,2 dollar per aktie.

Det er ifølge CVS første gang, at udbyttet bliver øget, skriver Bloomberg.

Aktien stiger 2 pct. forud for aktieåbningen i USA.

Mere fra MedWatch

Snipr Biome-direktør glæder sig over FDA-særstatus

Med en fast track-status fra den amerikanske lægemiddelmyndighed, FDA, ser Snipr Biomes medstifter og adm. direktør, Christian Grøndahl, frem til mere kommunikation med lægemiddelmyndigheden om kandidaten SNIPR001, der nu potentielt også kan komme hurtigere på markedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier