MedWatch

Bavarian åbner udbud af 6,37 mio. nye aktier i rettet emision – forventer resultat mandag

Biotekselskabet Bavarian Nordic åbner med øjeblikkelig virkning sit udbud af aktier, der skal indbringe kapital til finansiering af et fase 3-studie med selskabets vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022. Allerede mandag regner Bavarian Nordic med resultatet af udbuddet, der svarer til ca. 10 pct. den nuværende aktiekapital.

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Vaccineselskabet Bavarian Nordic har kort efter børsluk meddelt, at det gennemfører et lynudbud af 6.373.680 nye aktier svarende til 9,94 pct. af Bavarian Nordics registrerede aktiekapital.

Meldingen kommer kort efter, at Bavarian Nordic tidligere mandag annoncerede planer om en kapitalrejsning på op til 10 pct. af aktiekapitalen, der skal til gå til finansiering af selskabets afgørende fase 3-studie med sin vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægge 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Overvældende flertal blåstempler nye EMA-beføjelser

Europa-Parlamentet har, få måneder før de nye opgaver skal varetages, vedtaget stærkere beføjelser til overvågning til EU’s lægemiddelagentur, EMA. Medicinalsektoren skal forberede sig på i udgangspunktet at være uden for døren i arbejdet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier