MedWatch

Eir Ventures skyder millionbeløb i nystiftet svensk biotekfirma

Life science-fonden Eir Ventures har investeret et millionbeløb i biotekselskabet Arguseye, der laver sensorer til produktion af aktive farmaceutiske ingredienser til blandt andre medicinalindustrien.

Andreas Rutger Segerros (t.h.), er sammen med den tidligere Novo Seeds-profil Stephan Christgau, blandt medstifterne af Eir Ventures | Foto: Nikolai Linares

Det netop stiftede svenske biotekselskab Arguseye har sikret sig økonomisk opbakning til det videre arbejde med selskabets sensorteknologi til produktion af aktive farmaceutiske ingredienser, API, til blandt andre medicinalindustrien.

Det sker i form af det Linköping-baserede selskabs første eksterne finansieringsrunde, som den dansk-svenske venturefond Eir Ventures, der så dagens lys i juli sidste år, førte an sammen med Almi Invest, og som 10 andre erfarne life science business angels også deltog i.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægge 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Overvældende flertal blåstempler nye EMA-beføjelser

Europa-Parlamentet har, få måneder før de nye opgaver skal varetages, vedtaget stærkere beføjelser til overvågning til EU’s lægemiddelagentur, EMA. Medicinalsektoren skal forberede sig på i udgangspunktet at være uden for døren i arbejdet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier