MedWatch

Bavarian Nordic rykker RSV-vaccine i fase 3 for at undgå at sakke bagud

Det er for at undgå at komme for langt bagud sammenlignet med konkurrenterne, at Bavarian Nordic planlægger at annoncere et salg af nye aktier til et fase 3-studie med sin RSV-vaccine. Det fortæller finansdirektør i Bavarian Nordic, Henrik Juuel.

Foto: Philip Davali/Ekstra Bladet, Philip Davali

Bavarian Nordic planlægger snart at annoncere et salg af nye aktier for at sikre sig penge til et fase 3-studie med sin RSV-vaccine og derved undgå at komme for langt bagud sammenlignet med konkurrenterne.

"Der er i øjeblikket ret hård konkurrence på udviklingssiden. Der er jo ingen godkendte produkter, men der er efterhånden flere, der er på vej i fase 3, eller allerede har startet fase 3 op."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægge 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Overvældende flertal blåstempler nye EMA-beføjelser

Europa-Parlamentet har, få måneder før de nye opgaver skal varetages, vedtaget stærkere beføjelser til overvågning til EU’s lægemiddelagentur, EMA. Medicinalsektoren skal forberede sig på i udgangspunktet at være uden for døren i arbejdet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier