MedWatch

FDA udvider godkendelse af Eli Lillys antistofbehandling yderligere

Eli Lillys nødgodkendte antistofbehandling mod covid-19 bliver nu udvidet af FDA til også at kunne bruges til at inkludere brug hos visse patienter under 12 år.

Foto: Mike Blake/REUTERS / X00030

Eli Lilly har fredag fået udvidet godkendelsen af selskabets antistofbehandling mod covid-19 til nødbrug.

Det skriver selskabet i en meddelelse.

Det er den amerikanske lægemiddelstyrelse FDA, der står bag godkendelsen, som nu udvides til at inkludere brug hos visse patienter under 12 år.

Coronabehandlingen er en kombination af to antistoffer – bamlanivimab og etesevimab - og udvidelsen af godkendelsen gør det muligt at bruge den til højrisiko pædiatriske patienter til behandling af mild til moderat covid-19.

Eli Lilly sælger flere doser covid-19-antistofbehandling

Eli Lilly indgår aftale med EU om covid-19-antistofbehandling

Antistofcocktail fra Eli Lilly mod covid-19 får nødgodkendelse i USA

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægge 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Overvældende flertal blåstempler nye EMA-beføjelser

Europa-Parlamentet har, få måneder før de nye opgaver skal varetages, vedtaget stærkere beføjelser til overvågning til EU’s lægemiddelagentur, EMA. Medicinalsektoren skal forberede sig på i udgangspunktet at være uden for døren i arbejdet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier