MedWatch

Lundbeck afviser indtog på allergiområdet

Medicinalselskabet Lundbecks rekruttering af græspollenallergikere til et fase-1 studie er ikke et signal om, at CNS-specialisterne barsler med indtog på markederne for allergi, forsikrer direktøren for forskning og udvikling i Lundbeck, Johan Luthman.

Foto: Lundbeck / PR

Det vakte en vis opsigt, da det for nylig kom frem, at medicinalselskabet Lundbeck har indledt rekrutteringen af 36 græspollenallergikere i Storbritannien til et fase 1-studie.

For nærer det Valby-baserede medicinalselskab, som traditionelt alene har begået sig indenfor sygdomme som skizofreni, Parkinsons, depression og Alzheimers, nu også ambitioner om at gøre indtog på markedet for allergi, som danske ALK er verdensleder på?

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægge 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Overvældende flertal blåstempler nye EMA-beføjelser

Europa-Parlamentet har, få måneder før de nye opgaver skal varetages, vedtaget stærkere beføjelser til overvågning til EU’s lægemiddelagentur, EMA. Medicinalsektoren skal forberede sig på i udgangspunktet at være uden for døren i arbejdet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier