MedWatch

Kræftselskab fortsætter oprustning efter trecifret millionindsprøjtning

Biotekselskabet Adcendo opruster på ledelsesgangen med ansættelsen af nye direktører indenfor udvikling og teknik. Det sker fem måneder efter, at det København-baserede kræftfirma fik ny topchef ovenpå den 380 mio. kr. store investering, Novo Seeds anførte i foråret.

Den oprindelige stiftergruppe i Adcendo fik tidligere på året ny topchef, og nu får selskabet også tilføret friske kræfter i form af en ny chef for udvikling samt en ny teknisk direktør. | Foto: Bioinnovation Institute / PR

Der er nye ansigter på vej på ledelsesgangen i det københavnske biotekselskab Adcendo, der i foråret rejste 380 mio. kr. fra et syndikat af investorer ført an af Novo Seeds, pengetanken Novo Holdings’ investeringsarm for tidlige selskaber.

Adcendo, der arbejder med den såkaldte ADC-teknologi - også kendt som konjugerede antistoffer til behandling af kræft, får således nye ressourcer tilført selskabet i form af en ny chef for udvikling (CDO) og en teknisk direktør (CTO).

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægge 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Overvældende flertal blåstempler nye EMA-beføjelser

Europa-Parlamentet har, få måneder før de nye opgaver skal varetages, vedtaget stærkere beføjelser til overvågning til EU’s lægemiddelagentur, EMA. Medicinalsektoren skal forberede sig på i udgangspunktet at være uden for døren i arbejdet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier