MedWatch

Leo Pharma leder efter topchef med erfaring fra børsmarkedet og kapitalfondsejerskab

Fire måneder inde i Jesper Brandgaards formandstid i Leo Pharma er Catherine Mazzacco fortid. Nu indledes jagten på en ny adm. direktør, der kan lancere tralokinumab i USA og globalt samt løfte overskudsgraden og gøre selskabet klar til børsnotering.

Foto: Joachim Adrian

Blot fire måneder efter, at Jesper Brandgaard tiltrådte som bestyrelsesformand i Leo Pharma, rykker den tidligere Novo-profil markant tættere på den daglige ledelse.

Ud ad døren går nemlig Catherine Mazzacco, der siden august 2019 har været topchef i Leo, og det betyder, at Jesper Brandgaard midlertidigt tiltræder som "arbejdende bestyrelsesformand", mens finansdirektør Anders Kronborg bliver midlertidig adm. direktør, indtil en ny permanent løsning er fundet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægge 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Overvældende flertal blåstempler nye EMA-beføjelser

Europa-Parlamentet har, få måneder før de nye opgaver skal varetages, vedtaget stærkere beføjelser til overvågning til EU’s lægemiddelagentur, EMA. Medicinalsektoren skal forberede sig på i udgangspunktet at være uden for døren i arbejdet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier