MedWatch

Antistofcocktail fra Regeneron kan have begrænset effekt på omikron

Analyser viser, at Regenerons behandling af covid-19 kan være mindre effektiv til behandling af den nye omikron-variant af covid-19.

Foto: BRENDAN MCDERMID/REUTERS / X90143

Amerikanske Regeneron Pharmaceuticals får et hak i aktiekursen i det amerikanske formarked tirsdag.

Det sker, efter at Regeneron har udtalt, at tidligere analyser indikerer, at selskabets antistofcocktail til behandling af covid-19 kan have begrænset effekt mod den nye omikron-variant af covid-19.

Det skriver Reuters.

Aktien falder 2,4 pct. i det amerikanske formarked.

Også tirsdag er Modernas topchef, Stéphane Bancel, kommet med nedslående nyt, da han over for Financial Times vurderer, at en ny vaccine kan være nødvendig til behandling af omikron-varianten.

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægge 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Overvældende flertal blåstempler nye EMA-beføjelser

Europa-Parlamentet har, få måneder før de nye opgaver skal varetages, vedtaget stærkere beføjelser til overvågning til EU’s lægemiddelagentur, EMA. Medicinalsektoren skal forberede sig på i udgangspunktet at være uden for døren i arbejdet.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier