MedWatch

Moderna satser på Omikron-vaccine i begyndelsen af 2022

Moderna venter at kunne have en vaccine klar mod den nye coronavariant Omikron allerede i begyndelsen af 2022, ifølge Bloomberg News. Der er tale om en videreudvikling af selskabets nuværende vaccine mod coronavirus.

Foto: Mike Segar/Reuters/Ritzau Scanpix

Medicinalselskabet Modernas aktie stiger til vejrs i formarkedet i USA efter nyheden om, at selskabet forventer at kunne levere en vaccine mod den nye coronavariant Omikron.

Aktien stiger 10 pct. i formarkedet mandag, efter den blev sendt op med 20 pct. fredag, hvor frygten for spredningen af Omikron for alvor fik sit tag i markedet.

Ifølge Bloomberg News venter Moderna at kunne have vaccinen mod Omikron klar allerede i begyndelsen af 2022. Der er tale om en videreudvikling af selskabets nuværende vaccine mod coronavirus.

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægges 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Overvældende flertal blåstempler nye EMA-beføjelser

Europa-Parlamentet har, få måneder før de nye opgaver skal varetages, vedtaget stærkere beføjelser til overvågning til EU’s lægemiddelagentur, EMA. Medicinalsektoren skal forberede sig på i udgangspunktet at være uden for døren i arbejdet.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier