MedWatch

Opkøbsivrige kapitalfonde stiller Sobi-aktionærer ultimatum: Sælg jeres aktier nu eller vi dropper købstilbud

Trods flere forlængelser af svarfristen har kapitalfondene Advent og Aurora endnu ikke nået den ønskede opbakning fra aktionærerne. Nu er tålmodigheden løbet op.

Foto: John Ambrose / Sobi / PR

Næsten tre måneder efter at have præsenteret et opkøbstilbud på 50 mia. kr. på det svenske orphan drug-selskab Sobi, har kapitalfondene Advent og Aurora via det fælles-ejede Agnafit Bidco fortsat ikke nået den ønskede opbakning blandt 90 pct. af aktionærerne i selskabet.

Derfor udsættes muligheden for aktionærerne for at acceptere købstilbuddet nu til 1. december, hvorefter tilbuddet tages af bordet, hvis ikke fondene har fået tilsagn om at kunne overtage 90 pct. af aktierne til tilbudsprisen på 235 svenske kr. pr. aktie. - cirka 7 pct. over den aktuelle aktiekurs.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eir Ventures har rejst over 900 mio. kr.

Life science-fonden Eir Ventures gik sidste år i luften med et håb om at rejse 100 mio. euro inden for et år. Lidt over et år senere har fonden rejst 122,3 mio. euro, svarende til 900 mio. kr.

WSA taber en halv milliard kr. i 2021

Det fusionerede høreselskab WS Audiology kommer ud af 2021 med endnu et stort underskud. Til gengæld steg omsætningen organisk med 22 pct., mens EBITDA steg med 40 pct. i forhold til året før.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier