MedWatch

Nykode går på medarbejderjagt i Danmark – vil fordoble staben hvert år

Efter en samarbejdsaftale med Regeneron, der i første omgang sender over 330 mio. kr. ind på Nykode Therapeutics konto, får den norske biotekvirksomhed øgede kræfter til det vokseværk, som selskabet er i gang med. Nu går jobjagten ind i Danmark.

Den danske topchef, Michael Engsig i norske Nykode Therapeutics går nu på rekrutteringsjagt i Danmark efter nye medarbejdere til biotekvirksomheden. | Foto: Vaccibody / PR

Det er ikke økonomien, der holder den adm. direktør hos Nykode Therapeutics vågen om natten.

En ny samarbejdsaftale med den amerikanske biotekgigant Regeneron giver Nykode, der skiftede navn fra Vaccibody i forbindelse med Regeneron-aftalen, en øjeblikkelig betaling på 50 mio. dollar, som er mere end 330 mio. kr., og på sigt kan samarbejdet løbe op i en værdi af 6 mia. kr. for det norske biotekselskab.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eir Ventures har rejst over 900 mio. kr.

Life science-fonden Eir Ventures gik sidste år i luften med et håb om at rejse 100 mio. euro inden for et år. Lidt over et år senere har fonden rejst 122,3 mio. euro, svarende til 900 mio. kr.

WSA taber en halv milliard kr. i 2021

Det fusionerede høreselskab WS Audiology kommer ud af 2021 med endnu et stort underskud. Til gengæld steg omsætningen organisk med 22 pct., mens EBITDA steg med 40 pct. i forhold til året før.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier