MedWatch

Zealand Pharma melder om positive resultater i fase 1b-studie med dapiglutid

GLP-1/GLP-2-midlet dapiglutid har vist positive resultater i et fase 1b-studie, rapporterer Zealand Pharma mandag eftermiddag.

Foto: Zealand Pharma / PR

Zealand Pharma kan mandag rapportere om positive resultater i et fase 1b-forsøg med biotekselskabets GLP-1/GLP-2-middel dapiglutid.

Ifølge en meddelelse, som selskabet har udsendt mandag eftermiddag, har det kliniske studie vist, at dapiglutid er sikkert og veltolereret efter 4 ugers dosering i mennesker. Der er i studiet blevet undersøgt fire forskellige doser af midlet, fremgår det videre af meddelelsen.

"Vi er begejstrede for det succesfulde resultat af dette kliniske fase 1b-forsøg med dapiglutid og ser frem til at videreføre molekylet til den næste udviklingsfase næste år," udtaler Adam Steensberg, medicinsk direktør hos Zealand Pharma, blandt andet i meddelelsen.

Her oplyses det også, at Zealand Pharma nu agter at undersøge flere potentielle indikationer inden for mavetarm- og stofskiftesygdomme.

Mere fra MedWatch

Eir Ventures har rejst over 900 mio. kr.

Life science-fonden Eir Ventures gik sidste år i luften med et håb om at rejse 100 mio. euro inden for et år. Lidt over et år senere har fonden rejst 122,3 mio. euro, svarende til 900 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier