MedWatch

Analytiker: Sivende Bavarian-aktiekurs skyldes nok vigende vaccinesalg

Aktiekursen for Bavarian Nordic har fået et hak ned efter selskabets regnskab for tredje kvartal, ifølge Sydbank-analytiker Søren Løntoft Hansen skyldes det nok først og fremmest et lidt skuffende salg af vaccinerne Rabipur og Encepur.

Foto: Philip Davali/Ekstra Bladet, Philip Davali

Et tilbagegang i salget af vaccinerne Rabipur/Rabavert mod hundegalskab og Encepur mod vesteuropæisk flåtbåren hjernebetændelse er formentlig baggrunden for, at Bavarian siver på børsen fredag.

Det vurderer Sydbank, der konstaterer, at selv om markedet var varslet om, at især covid-19 har lagt låg på salget, så er tilbagegangen alligevel lidt større end ventet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægge 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Overvældende flertal blåstempler nye EMA-beføjelser

Europa-Parlamentet har, få måneder før de nye opgaver skal varetages, vedtaget stærkere beføjelser til overvågning til EU’s lægemiddelagentur, EMA. Medicinalsektoren skal forberede sig på i udgangspunktet at være uden for døren i arbejdet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier