MedWatch

Salget af Vyepti overgår forventningerne i Lundbecks tredje kvartal

De finansielle resultater rammer mere eller mindre inden for skiven hos Lundbeck i tredje kvartal, hvor et af lyspunkterne er migrænemidlet Vyepti, der overgår analytikernes estimater. Selskabet skruer også op for blusset i USA.

Foto: Thomas Borberg

Det er et regnskab for tredje kvartal uden de helt store overraskelser, som Lundbeck kommer med onsdag morgen, selskabet rammer nemlig mere eller mindre plet - lidt over på nogle parametre, lidt under på andre og nogle lige i skabet.

Omsætningsfronten er et af de steder, der leverer en anelse under analytiker estimaterne. Således er Lundbeck som ventet gået bagud af dansen på grund af patenttab på særligt lægemidlet Northera, men det er et nøk længere tilbage end ventet, så omsætningen lander på 4013 mio. kr. mod de ventede 4074 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægge 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier