MedWatch

To år efter milliardsalg er topledelsen i Veloxis fortid

Både adm. direktør Craig Collard og finansdirektør Ira Durate er ikke længere en del af direktionen i Veloxis Pharmaceuticals, der i 2019 blev solgt for 8,9 mia. kr.

Craig Collard stod i spidsen for Veloxis Pharmaceuticals fra 2015 til 2021. | Foto: Azul Photography / Veloxis / PR/Azul Photography

Veloxis Pharmaceuticals har to år efter salget til det japanske konglomerat Asahi Kasei for 8,9 mia. kr. skiftet hele topledelsen ud.

Af en indberetning til det centrale virksomhedsregister, cvr, fremgår det således, at både adm. direktør, Craig Collard, og finansdirektør, Ira Durate, med virkning fra 8. november er fratrådt deres stillinger. Selskabets nye direktør er i stedet Mark Hensley, der siden han tiltrådte i virksomheden som salgschef i april 2016, har arbejdet sig op i hierakiet, og på sin vej til topposten har haft titel af både kommerciel direktør, CCO, og driftsdirektør, COO.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier