MedWatch

Vertex scorer indledende succes i nyt diabetesprojekt

Resultaterne fra den første patient doseret i Vertex' fase 1/2-studie med en ny stamcellebehandling mod type 1-diabetes er bemærkelsesværdigt positive, når det kommer til behovet for insulin.

Foto: Brian Snyder/Reuters/Ritzau Scanpix

Resultaterne for den første patient, som har modtaget behandling med Vertex' nye stamcelleterapi mod type 1-diabetes, VX-880, har fået Vertex-ledelsen til at juble.

Patientens behov for insulin-injektioner forsvandt nemlig næsten fuldstændig efter injektioner med Vertex' syntetiske insulin-producerende celler samt et immundæmpende middel, hvad Vertex' chef for celle- og genterapier Bastiano Sanna kalder "uden fortilfælde".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eir Ventures har rejst over 900 mio. kr.

Life science-fonden Eir Ventures gik sidste år i luften med et håb om at rejse 100 mio. euro inden for et år. Lidt over et år senere har fonden rejst 122,3 mio. euro, svarende til 900 mio. kr.

WSA taber en halv milliard kr. i 2021

Det fusionerede høreselskab WS Audiology kommer ud af 2021 med endnu et stort underskud. Til gengæld steg omsætningen organisk med 22 pct., mens EBITDA steg med 40 pct. i forhold til året før.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier