MedWatch

Fransk biotekselskab overrasker med coronavaccine

Det franske biotekselskab Valneva overrasker markedet med positive data med en coronavaccine, og det er noget, der kan blive interessant for Bavarian Nordic, da de to selskaber følger en lignende strategi.

Foto: David Vincent/AP/Ritzau Scanpix

Heftig optur efterfulgt af en stor nedtur bliver nu afløst af endnu en solid optur. Det franske biotekselskab Valneva leverer nemlig lidt af et comeback på coronafronten, efter selskabet har vist lovende fase 3-data med en coronavaccine. Investorerne kvitterer ved at sende Valneva-aktien op med mere end 30 pct.

De nye data bliver præsenteret bare lidt mere end en måned efter, den britiske regering annullerede en tidligere indgået leveringsaftale om mio. af doser.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eir Ventures har rejst over 900 mio. kr.

Life science-fonden Eir Ventures gik sidste år i luften med et håb om at rejse 100 mio. euro inden for et år. Lidt over et år senere har fonden rejst 122,3 mio. euro, svarende til 900 mio. kr.

WSA taber en halv milliard kr. i 2021

Det fusionerede høreselskab WS Audiology kommer ud af 2021 med endnu et stort underskud. Til gengæld steg omsætningen organisk med 22 pct., mens EBITDA steg med 40 pct. i forhold til året før.

Orphazyme skifter ud i bestyrelsen

Der bliver skiftet ud i Orphazymes bestyrelse, efter Catherine Moukheibirs torsdag er udtrådt. Posten bliver overtaget af Andrew Mercieca med henblik på at vælge ham ind ved selskabets generalforsamling i april.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier